29.7.14

SC-ALL8 a SC-ALL3: hudba napříč místnostmi

Panasonic ALL
(zdroj: Youtube)
Panasonic představil své hudební přehrávače SC-ALL8EG a SC-AL3EG. Jedná se o Hi-Fi systém, se kterým můžete poslouchat (streamovat) nejen svou hudbu díky funkci Qualcomm® AllPlay™ ve více místnostech / na více těchto přehrávačích najednou. Můžete si tak určit, ve které z místností chcete poslouchat ze svého telefonu nebo tabletu, předplacených hudebních služeb i internetového rádia. Stačí přehrávač připojit ke stávající domácí Wi-Fi síťi.


Hudba do více místností s jednoduchým ovládáním a snadným nastavením
Přehrávače Panasonic ALL s funkcí AllPlay umožňují snadno nakonfigurovat přehrávání hudby z více digitálních zdrojů napříč místnostmi, to vše přes stávající Wi-Fi síť. Pomocí smartphonu a bezdrátového připojení si můžete vychutnat hudbu z předplacených služeb a internetových rádií v kterékoli místnosti v domě. Stejné skladby lze navíc přehrávat současně přes více přehrávačů.

Vychutnejte si funkci AllPlay s ovládáním ve své aplikaci
Protože AllPlay lze ovládat přímo z aplikace internetového rádia nebo předplacené hudební služby, používáte vždy svou aktuální aplikaci, na kterou jste zvyklí. Když posloucháte hudbu ze smartphonu mimo domov, po návratu domů můžete pohodlně přepnout na své přehrávače přímo z aplikace předplacené služby, ze které hudbu posloucháte.

LincsD-Amp™ 2. generace
Omezuje zkreslení zvuku a zajišťuje čistý a jasný zvuk.  Kompenzuje odchylky vznikající během zpracování digitálním zesilovačem, aby výsledná akustická vlna co nejvěrněji odpovídala originálu. Díky korekci zkreslení, včetně toho, ke kterému dochází v periferních obvodech, je výsledkem čistší zvuk s větší hloubkou. Zvukový signál každého reproduktoru ovládají dva obvody LSI, aby zvuk obsahoval méně vibrací.

Dvouvrstvý reproduktor ve tvaru kužele z bambusového nanovlákna
Čisté vokály s minimálním zkreslením. Díky odolnému a současně lehkému materiálu reprodukuje zvuk s citlivější odezvou pro dynamičtější a čistší vokály se zřetelnými dialogy.

Bezdrátový systém pro přehrávání napříč místnostmi Qualcomm® AllPlay™
Zaplňte i prostorné interiéry Hi-Fi zvukem vynikající kvality. Přímé ovládání z různých aplikací předplacených hudebních služeb

ALL8 má celkem 5 reproduktorů: 1 subwoofer, 2 woofery a 2 výškové
Celkový výkon o 80 W a čistý, nezkreslený zvuk od basů po výšky. Pětipásmový systém o třech reproduktorech: výškovém, basovém a subwooferu. Zvukový signál se rozdělí do akustických pásem od basů po výšky, aby každý reproduktor vytvářel bohatý, čistý zvuk. Celkem pět reproduktorů potom zajistí hlasitý zvuk napříč všemi místnostmi.

ALL3 nese v malém provedení 4 reproduktory: 2 woofery a 2 výškové
Reprodukuje čistý dynamický zvuk od basů až po výšky. Dvouvrstvá konstrukce wooferů zvyšuje dynamiku zvuku čímž vytváří čistý a plný zvuk. Basy pak reprodukuje dlouhý "Aero Stream Port," který posiluje nízké frekvence.


Očekávané uvedení: 09/2014
K těmto přehrávačům doporučujeme:



Ondřej Vltavský

Autor & editor

Má rád vybrané technologie. A pokud si je pořídí, rád o nich napíše nebo poradí.

0 komentářů:

 
biz.