16.6.14

Panasonic blu-ray DMP-BDT700 s THX certifikací

Dokonalý obraz, dokonalý zvuk. Panasonic představuje nejvyšší model svého Blu-ray přehrávače, vítěze prestižního ocenění EISA za nejlepší blu-ray přehrávač roku 2014-2015, DMP-BDT700EG s up-scalingem do 4K o 50/60 snímcích za sekundu. Tento stylový přehrávač s hi-fi designem přináší dokonale vykreslený obraz podpořený nejen THX certifikací, ale i rozšířenou podporou formátů. Bez zajímavosti není ani zrcadlení obrazu, internetové aplikace, přehrávání po síti nebo terminál, který nese 2× HDMI nebo 7.1 kanálové cinche pro váš zesilovač.

Přednosti přehrávače:
  • Podporuje 4K Ultra-HD o 50 / 60p čímž přináší 4 krát vyšší rozlišení, než jakým je Full-HD
  • Přímý chroma up-scaling do 4K z jakéhokoli zdroje, díky kterému jsou jakékoli záběry mnohem ostřejší a jasnější, nejen zvětšené
  • 4K přehrávač JPEG fotografií přehraje fotografie v dosud nevídaném detailu
  • Analogové audio výstupy pro perfektní signál k vašemu zesilovači
  • 7.1 kanálový audio výstup s funkcí Surround Re-master pro dokonalý zvuk i z horších zdrojů
  • THX certifikace garantuje výjimečný audio/vizuální zážitek
  • Twin HDMI pro zapojení dvou různých zařízení (například TV a zesilovače)
  • Podpora bezztrátových hudebních formátů včetně souborů FLAC pro nekomprimované audio
  • Snadné připojení k domácí síti i díky zabudované wi-fi
  • Živé zrcadlení obrazu z telefonu nebo tabletu přes Miracast
  • Internetové aplikace (např. webový prohlížeč, videotéky Topfun, Óčko, sociální sítě, internetová rádia, hry a mnoho dalšího) včetně přehrávání v 4K Ultra HD
  • Sdílení a přehrávání obrázků/fotek, videí a muziky v domácí síti díky DLNA
  • Rychlé přehrávání po vložení Blu-ray, DVD nebo CD
  • Prémiový design ve stylu hi-fi přístrojů


Realistický obraz:
Díky novému čipu Uniphier LSI je obraz zpracováván jedinečnou technologií pro převedení blu-ray videa do Ultra HD. Jak detail tak úrovně barev jsou díky tomu zobrazenu dokonale - ne jako u běžných 2K blu-ray přehrávačů s up-scalingem do 4K a to nejen pro Blu-Ray disky, ale i pro DVD, fotografie (SD), vlastní videa (USB) a obsah z internetu, internetových aplikací nebo DLNA sítě pro nádherný 4K obraz i z jiných zdrojů.

Mnoho filmů je komprimováno a díky donw-konverzi dochází ke zmenšení až na 1/4 původní velikosti. BDT700 provádí up-konverzi a dekódování jasových i barevných signálů algoritmem pro dokonalou reprodukci původních dat.

4K Up-scaling
Automatická optimalizace obrazu přizpůsobí obraz pěti typům obsahu: Cinema, Fine Cinema, Retro Cinema, Animation a Live pro precizní vykreslení obrazu daného typu pořadu. Navíc můžete sledovat ve 4K2K také své fotky bez jakékoli down konverze.

Podporuje nejnovější HDMI standardy

DMP-BDT700 jen tak nezestárne. Díky 4K 50/60p konektoru HDMI 2.0 jste připraveni i do budoucna.

HDMI Low Clock Jitter Process reprodukuje zvuk blízký originálu zaznamenanému na Blu-ray disku nebo DVD. Velmi kvalitní audio signály jsou předávány jak TV tak zesilovači. Charakteristicky dynamický i teplý zvuk přináší 96kHz/192kHZ up-sampling včetně přehrávání ze zařízení NAS a HDD.

Miracast umožní živě zorbazit na TV obraz tabletu. Využijete od prezentací až po fotografie, hudbu, filmy nebo aplikace.

Zabudovaný webový prohlížeč vypadá na velké obrazovce úchvatně. Spojte se se světem Můžete také hrát hry, spojit se na sociálních sítích nebo přehrávat filmy Topfun či Youtube díky cloudovým aplikacím.

Očekávána doba uvedení: 09 / 2014
Recenze: diit.cz | tvfreak.cz


Logistické údaje:
EAN: 5025232791439
Váha: 4,1 kg s balením; 3,36 kg neto
Rozměry: 34×56×14 cm
Země původu: Slovensko
Kód nomenklatury: 85219000900


Ondřej Vltavský

Autor & editor

Má rád vybrané technologie. A pokud si je pořídí, rád o nich napíše nebo poradí.

0 komentářů:

 
biz.